NEXT TOUR si Pensiunea Bucurie in Bucovina, va invita in pelerinaj la Manastirile din Bucovina, manastiri cu mare incarcatura istorica, spirituala si venim in intampinarea dumneavoastra cu pachetul turistic: 

 

PELERIN IN BUCOVINA de 4  nopti cazare si 3 excursii la manastiri, la pretul de:

 

  • 1400 lei persoana sejur, perioada 03.01.2023 – 30.06.2023  
  • 1500 lei persoana sejur, perioada 01.07.2023 – 31.08.2023
  • 1400 lei persoana sejur, perioada 01.09.2023 – 15.12.2023

 

Pachetul cuprinde: 4 nopti cazare in camera dubla – tur de manastiri cu ghid autorizat si transport asigurat cu microbuze de 8 – 22 locuri sau autocar 53 locuri in functie de numarul de persoane.

Programul sejurului este urmatorul:
ZIUA  1  – primirea oaspetilor la Pensiunea Bucurie in Bucovina, formalitati de cazare, prezentarea  programului pentru zilele urmatoare.

ZIUA  2 ora 10:00 preluam turistii de la pensiune, parasim orasul statiune Gura Humorului si ne indreptam spre Manastirea MOLDOVITA, ctitoria lui Petru Rares, apoi traversam popasul CIUMARNA 1100m. unde facem un mic popas la PALMA pentru fotografie si admira piesajul Bucovinean, continuam drumul spre Manastirea SUCEVITA ctitoria fratilor Movilesti, indreptandu-ne apoi catre localitatea MARGINEA vestita pentru Ceramica Neagra de Marginea, facem o vizita la atelierul mesterilor olari si la expozitia cu vanzare, apoi ne continuam drumul catre Manastirea PUTNA, trecem portile manastirii pentru a vizita ctitoria marelui  Voievod Stefan cel Mare,  si cu pasi repezi ne indreptam spre Chilia lui DANIIL SIHASTRUL la 2 km. de manastirea Putna. Obositi  dupa 8 ore de excursii la manastirile pictate din Bucovina, ne intoarcem in statiuniea turistica Gura Humorului.

ZIUA  3 – ora 10:00 preluam turistii de la pensiune,  si primul popas il facem la Manastirea VORONET renumita prin albastru de voronet, datorita picturi de pe fatada vestica a primit denumirea de capela Sixtina a Estului, ne intoarcem si vizitam Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, apoi ne indreptam spre Manastirea HUMORULUI construita in 1530 si  vestitul turn de aparare construit de Vasile Lupu in 1641, cu pasi repezi ne indreptam catre localitatea CACICA pentru a vizita SALINA CACICA . Dupa 4 ore de tur de manastiri, ne intoarcem in statiuniea turistica Gura Humorului.

ZIUA  4 –  ora 10:00 preluam turistii de la pensiune, ne inbarcam pentru un alt traseu, de aceasta data vizitam Capitala Moldovei Suceava, prim popas la Manastirea DRAGOMIRNA construita pe mosia Dragomirestilor, apoi strabatem orasul Suceava si ne indreptam catre Manastirea SF. IOAN CEL NOU, cu sfintele moaste, continuam drumul catre MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, intram in satul de alta, incepem vizita cu crasma lui Mos Iordache, trecem la obiceiuri de nunta, nastere pana la cele de trecete, cu pasi repezi ne indreptam catre falnica CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI.  Dupa 4 ore de tur de manastiri cu ghid, ne intoarcem in statiuniea turistica Gura Humorului.

In pretul pachetului sunt incluse:
–  4 nopti cazare in camere duble ( loc in camera dubla )
–  3 excursii, transportul in turul manastirilor si ghidaj specializat inclus
–  Asistenta turistica pe toata durata sejurului.

In pretul pachetului NU sunt incluse:

  • Taxa de intrare la manastiri, muzee (taxa este 10 lei pers.)
  • Taxa foto si video (taxa foto este 10 lei/pers. )
  • Masa de pranz in excursiile la manastiri.

 

NOTA : Oferta noastra se adreseaza grupurilor de minim 8 persoane .

Pachetele turistice Pelerin in Bucovina nu sunt adresate copiilor sub 10 ani.

 

Conditii de rezervare: 50% avans la comanda ferma, iar diferenta de 50% se achita la data sosiri. 

NEXT TOUR  asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod GRATUIT.

La cerere asiguram transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .

 

Daca va plac manastirile pictate din Nordul Moldovei, va asteptam cu drag in frumoasa Bucovina!

Informatii si rezervari la telefon: 0744 520 093

Oferta este valabila pana la 15.12.2023